A Szarvasi Általános Informatikai Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. minta weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Szarvasi Általános Informatikai Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Szarvasi Általános Informatikai Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Szarvasi Általános Informatikai Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
  • A Szarvasi Általános Informatikai Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Szarvasi Általános Informatikai Kft. weboldalai kapcsolódnak.
  • Mivel a Szarvasi Általános Informatikai Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Szarvasi Általános Informatikai Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Szarvasi Általános Informatikai Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Szarvasi Általános Informatikai Kft. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Szarvasi Általános Informatikai Kft-t.
  • A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.
  • Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.
  • Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.
  • A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.
A Szarvasi Televízió adása élőben nézhető a Yotube csatornán (Szarvasi Televízió) Link
NMHH logo
Médiaszolgáltatási tevékenységünket a Médiatanács, a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

Csomagpontok

  

GLS csomagpont logo


Packeta csomagpont logo


PPP csomagpont logo

Látogatói Statisztika

mama450
tegnaptegnap1116
a hétena héten6405
a hónapbana hónapban30099
összesenösszesen3509371

Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási rendje

 
hétfő
07:30 - 16:00
kedd
07:30 - 16:00
szerda
07:30 - 16:00
csütörtök
07:30 - 16:00
péntek
07:30 - 12:00

Elérhetőségünk

 Levélcím: 5540 Szarvas, Szabadság út 21.
 E-mail: informatika@szarvasnet.hu
 Telefon:
66/313-781



   
 Web: http://www.szarvasnet.hu/
   
Go to top